Mijn Excel-rapport is niet verdeeld in kolommen

Elke Excel-versie converteert de CSV die u op een andere manier van Survey Anyplace downloadt. Als u problemen ondervindt bij het lezen van uw Excel-bestand, kunt u de volgende stappen proberen.

Eerst moet u eerst controleren of u de CSV naar Excel op de juiste manier hebt omgezet. Dit document laat u zien hoe.

Nog steeds geen correct Excel-bestand? Volg deze stappen:

Klik op de startknop van uw computer en open het consolepaneel.

c1

Kies Klok, Taal en Regio

c2

Kies een regio.

c3

Als u op regio klikt, wordt dit pop-upvenster geopend. Kies Aanvullende instellingen.

c5

Zorg ervoor dat het lijstscheidingsteken is ingeschakeld ;

c6

Als deze stappen niet voor u werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!