Is het mogelijk om een e-mailmelding te ontvangen als een enquête is voltooid?

Is het mogelijk om een e-mailmelding te ontvangen als een enquête is voltooid?

Ja, dat is mogelijk met de instelling voor e-mailmeldingen. Ga bij het bewerken van uw enquête naar het tabblad Extra opties. Klik op E-mail notificaties en schakel de knop in om deze functie in te schakelen. Klik op Toepassen.

De e-mails worden verzonden naar het adres dat werd gebruikt om in te loggen bij Survey Anyplace.

FAQ - email notificaties