Welke soorten afbeeldingen, video's of andere mediabestanden kan ik opnemen in mijn vragenlijst?

Welke soorten afbeeldingen, video's of andere mediabestanden kan ik opnemen in mijn vragenlijst?

Mediabestanden kunnen in alle schermen van uw enquête of quiz worden toegevoegd.

Bestandsgrootten van meer dan 800 px breed en 680 px-hoogte werken het beste, aangezien deze boven die parameters automatisch worden aangepast. De aanbevolen bestandsgrootte is 800 px breed. Uw bestand moet kleiner zijn dan 10 MB. Geen zorgen, dit is al een behoorlijk bestand. Als u een grotere video wilt toevoegen, raden we u aan een YouTube-link te gebruiken om deze in uw vragen in te voegen. Video's (mp4 en YouTube) kunnen niet worden weergegeven in een offline quiz of enquête.

Aanbevolen formaten:

• Afbeeldingen: jpg, png, gif
  • Audio: mp3
  • Video: mp4 (of gebruik YouTube)

Een paar voorbeelden:

faq-example1faq-example2faq-example3

V
Vincent is the author of this solution article.