Hoe verander ik mijn e-mailadres of wachtwoord?

Verander je e-mailadres

Neem contact op met support@surveyanyplace.com en vermeld het e-mailadres waarnaar je je profiel zou willen veranderen. Ons ondersteuningsteam zal uw e-mailadres zo snel mogelijk wijzigen.

Je wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de aanmeldingspagina op "Wachtwoord vergeten?": https://app.surveyanyplace.com/login. Een e-mail zal u worden toegestuurd met verdere instructies.

Verander uw wachtwoord

Als u uw wachtwoord om een andere reden wilt wijzigen, meldt u zich aan bij uw account. Klik op 'Account' in het menu aan de linkerkant. In dit menu kunt u een nieuw wachtwoord invoeren.

Verander wachtwoord