Kan ik de Survey Anyplace-app in de Apple App Store, de Windows Store of de Android Store krijgen?

Kan ik de Survey Anyplace-app in de Apple App Store, de Windows Store of de Android Store krijgen?

Nee, onze oplossing is in die zin "app-less". In plaats daarvan gebruiken we HTML5-technologie om Survey Anyplace via app.surveyanyplace.com te distribueren. Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om eenvoudig uw enquête of quiz op onze site te maken, deze snel naar elk mobiel apparaat te distribueren en eenvoudig uw resultaten op te halen, zonder het gedoe iets te installeren.