Deel uw vragenlijst

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

U hebt uw vragenlijst geschreven, maar wat heeft het voor zin als niemand het kan beantwoorden ?! Nu is het tijd om te leren hoe je het kunt delen!

Deze gids geeft een algemeen overzicht van alle opties die worden aangeboden op het scherm Delen:

1. Link van vragenlijst delen
  2. Beperkingen op sharen
  3. Deel vragenlijst door deze te integreren
  4. Deel vragenlijst via e-mail
  5. Deel vragenlijst op papier

Laten we eerst inloggen. Als u op de startpagina bent, klikt u op het pictogram Delen of gaat u naar het tabblad Delen in het hoofdmenu wanneer u zich in de vragenlijsteditor bevindt.

Delen

Delen

Nu zullen we de verschillende beschikbare opties doorlopen terwijl u de pagina afrolt.

Deel vragenlijst link geeft je de opties om een link of QR-code te kopiëren.

1.1 Link van vragenlijst delen

Link en Korte link zijn beide koppelingen naar uw enquête. Klik op de knop Kopiëren aan het einde van de regel om de link te kopiëren naar elke locatie waar u de distributie wilt beginnen.

Tip: De korte link geeft je een koppeling die korter en sneller is om te typen, handig voor momenten waarop de respondent de link op hun smartphone of tablet moet typen.

Delen - links

1.2 Deel uw vragenlijst per QR-code

Een andere manier om uw vragenlijst te verspreiden, is door de QR-code te downloaden. Deze kunt u vervolgens afdrukken, op flyers zetten, op social media plaatsen of op uw website ... of per snail-mail verzenden!

Download de QR-code door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en Afbeelding opslaan als ... te selecteren.

Delen - QR code

2 Beperkingen op sharen

In de volgende reeks opties, Beperkingen op sharen, kunt u uw vragenlijst deactiveren, wachtwoorden instellen en reacties beperken.

Delen - beperkingen op sharen

1. Activeer uw vragenlijst - Wanneer u voldoende reacties hebt verzameld, schakelt u de knop naar links om deze te deactiveren.
  2. Voeg een enkel wachtwoord toe aan uw vragenlijst om een extra beveiligingslaag toe te voegen. Meer informatie over het toevoegen van wachtwoorden hier.
  3. Beperking van responsen per apparaat of per contact - Als u deze knoppen naar rechts schakelt, wordt het aantal keren beperkt dat een respondent de vragenlijst kan invullen. Klik hier voor een stapsgewijze handleiding.

Een andere optie die op aanvraag beschikbaar is, is om een maximaal aantal antwoorden toe te voegen aan uw enquête. Stel bijvoorbeeld een maximum van 100 antwoorden in en wanneer 100 antwoorden zijn ontvangen, is de enquête niet toegankelijk. Merk op dat deze functie niet beschikbaar is in de offline modus.

Delen - limiet

3 Deel vragenlijst door deze te integreren

Hier heb je twee opties om je vragenlijst in te bedden op je website of social media-pagina's - een IFrame dat je kunt kopiëren om de vragenlijst op je website te implementeren, of kopieer de tekst van het Embed-script voor betere responsieve resultaten.

Delen - integreren

Lees dit artikel voor meer informatie over het insluiten van een enquête.

4 Deel vragenlijst via e-mail

Deze functie is alleen beschikbaar in het Professional- en Enterprise-plan.
Nadat u uw
contacten heeft toegevoegd, wilt u hen waarschijnlijk de enquête per e-mail sturen. Klik op Stuur e-mailuitnodigingen om uw e-mailuitnodiging te maken en in te plannen.

Delen - via email

Leer hier hoe u e-mailuitnodigingen kunt verzenden.

5 Deel vragenlijst op papier

Last but zeker not least ... hier is de knop om uw PDF-versie van de vragenlijst te genereren:

Delen - op papier

Klik op Download PDF en Survey Anyplace stuurt een PDF-kopie rechtstreeks naar uw Postvak IN. Leuk!