Beperk de antwoorden op uw vragenlijst per apparaat of per contact

Beperk de antwoorden op uw vragenlijst per apparaat of per contact

Limiet per apparaat is inbegrepen vanaf het Essential-plan. Limiet per contact is opgenomen in het Professional-, Enterprise- en ReportR-plan. Harde limiet is beschikbaar op aanvraag.

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de functies gebruikt Beperk uw responsen per apparaat en per contact.
Je hebt een goed uitziende vragenlijst gemaakt (als je dit nog niet hebt gedaan, log hier in om aan de slag te gaan) maar misschien wil je de overenthousiaste respondenten stoppen met het invullen van de vragenlijst meer dan eens! Lees hieronder om twee manieren te zien om meerdere antwoorden van dezelfde respondent te voorkomen.

Je vindt de opties op het tabblad Delen.

Beperk responsen apparaat of per contact

Beperk uw responsen per apparaat - Deze functie plaatst een cookie in de browser van de respondent zodat deze de vragenlijst slechts eenmaal kan invullen. Als ze het echt willen, kunnen ze nog steeds een ander apparaat gebruiken om de vragenlijst opnieuw in te vullen.

Beperk uw antwoorden per contact - u stuurt elk contact een persoonlijke link naar de vragenlijst die hun UID bevat (u kunt dit maken nadat u de contacten hebt geüpload in Mijn contacten). Als een respondent terugkeert voor een tweede poging (zelfs als deze zich in een andere browser of een ander apparaat bevindt), ziet hij alleen het laatste scherm van uw enquête. De functie controleert de UID van de link met de contacten die u hebt toegevoegd en weet daarom wie de vragenlijst al heeft ingevuld.

Beperk de responsen per contact

Wanneer u Inschakelen om uw antwoorden per contact in te schakelen, kunt u bepalen hoe vaak elk contact de vragenlijst mag invoeren.

Stuur de enquêtekoppeling naar uw contacten en voeg de UID van de specifieke respondent toe aan elke link. U kunt "?rid = UID_123" toevoegen aan de link. De 123 is het nummer van de respondent dat variabel zal zijn.
Klik hier voor informatie over het instellen van URL-parameters.

Harde limiet

Neem contact met ons op als u een maximaal aantal antwoorden wilt instellen voor uw enquête. Wanneer het maximale aantal is bereikt, is de enquête niet toegankelijk. Wanneer u een harde antwoordlimiet voor de vragenlijst hebt ingeschakeld, kunt u het aantal totale antwoorden opgeven dat u wilt toestaan.

Harde limiet

Let op: aangezien de controle op onze server is uitgevoerd, is het beperken van reacties (per apparaat, contact of harde limiet) niet beschikbaar in de offlinemodus.