Titel en URL

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Deze hulpgids laat zien hoe u de titel en link van uw enquête kunt wijzigen en kunt uitleggen waarom het belangrijk is om een geschikte te kiezen.

Log in and click Create questionnaire in the Home tab. Log in en klik op Maak een nieuwe vragenlijst op het tabblad Start.

Titel en URL - maak een nieuwe vragenlijst

Laten we start van nul.

Titel en URL - start van nul

Nu u uw nieuwe vragenlijst heeft toegevoegd, ziet u dit scherm. De titel en link van uw vragenlijst worden automatisch ingevuld. U kunt deze laten zoals ze zijn of deze wijzigen in een titel en een link die meer betekenis hebben voor uw project.

Titel en URL  - nieuwe vragenlijst

1 Titel van de vragenlijst

We raden u aan een zinvolle titel te kiezen die het onderwerp, de gebeurtenis of de bedrijfsnaam bevat om uw enquête of quiz snel in uw dashboard te vinden. De titel wordt aan u en aan de respondenten getoond in hun browsertabblad of als de titel van de snelkoppeling op hun tablet of smartphone.

Title and link - questionnaire title in browser tab

2 URL van de vragenlijst

De tekst in het grijze vak is standaard, omdat dit het eerste deel van de koppeling is. (Als u dit wilt wijzigen, wilt u uw enquête 'White-labelen'. Lees hier meer over white labelling (voeg een link toe naar white labeling) of neem contact op met support@surveyanyplace.com)

Zorg ervoor dat uw link is

• Kort (snel en gemakkelijk te typen)
  • Eenvoudig (gemakkelijk te onthouden)
  • Betekenisvol (uw respondenten zullen dit zien)