Introductiescherm

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Wanneer u een vragenlijst verzendt, moet u uw respondenten een beetje informatie geven voordat ze beginnen. U kunt dit doen in het Intro-scherm. Vertel uw respondenten waar de vragenlijst over gaat, waar de resultaten voor zullen worden gebruikt, welke prijs ze kunnen winnen of verwelkom gewoon uw respondenten en vertel hen hoeveel tijd de vragenlijst van hen zal vragen. Het beschrijven van de context (en vooral het aankondigen van een prijs) verhoogt de betrokkenheid (ze weten waar ze aan deelnemen).

1 Kies ervoor om het Introductiescherm te tonen

Voordat u ingaat op de details van wat er op het Intro-scherm wordt weergegeven, moet u eerst beslissen of u het scherm helemaal wilt weergeven of direct naar uw vragen wilt gaan. Wissel met de knop hieronder om het Introductiescherm zichtbaar of verborgen te maken.

Toon introductiescherm

2 Introductietekst en startknop

Wijzig de Introductietekst als je wilt in het onderstaande tekstvak. U kunt ook de tekst van de Label startknop bewerken, bijvoorbeeld. Laten we gaan, laten we beginnen, of wat je maar wilt!

Introductiescherm - tekst en label startknop

Als u wilt leren hoe u uw tekst vetgedrukt kunt maken, de kleur groter kunt maken of kunt personaliseren en de respondenten kunt aanspreken op naam, raadpleegt u deze handleiding.

3 Wat zou u uw respondenten willen vragen?

Hier kunt u Introductieschem velden toevoegen die een speciaal soort vraag zijn die meestal worden gebruikt om demografische gegevens te verzamelen, zoals naam, e-mail, functie, etc. Als u ervoor kiest om deze velden toe te voegen, verschijnen de vragen op het introscherm, allemaal op dezelfde pagina en bespaart u een aparte vraag voor elk item.

Dit is hoe uw Intro-scherm eruit zou kunnen zien met Intro-velden:

Intro screen -  example of intro screen in questionnaire

Klik op Voeg een veld toe en kies het type Intro-veld dat u wilt toevoegen. Meer informatie over Intro-velden vindt u hier.

Introductieschem velden

Dit is handig als u de resultaten wilt weergeven op Antwoorden. U krijgt een duidelijk overzicht van de respondenten met hun antwoorden op de Intro-velden en u kunt ervoor kiezen om de resultaten te filteren op een van de Intro-velden.

Een ander echt geweldig gebruik van Intro-velden is dat u respondenten een gepersonaliseerde link kunt sturen die de velden al heeft ingevuld met de details van de respondenten, zodat ze de informatie niet zelf hoeven in te vullen - zij zullen de tijdwinst waarderen! Bekijk deze gids om te leren hoe u respondenten hun eigen gepersonaliseerde link kunt sturen.

Log hier in om een goed uitziend Intro-scherm te maken dat uw respondenten ertoe zal aanzetten om te gaan!