Account (upgrade, plan, downgrade ...)

In dit artikel nemen we u mee door uw account te beheren.

Log in en klik op de drie strippen in de linkerbovenhoek van het scherm. Kies Mijn account.

Account - mijn account

1 Bewerk uw factuurgegevens

Blader omlaag naar het gedeelte Factureringsinfo. Klik op Factuurgegevens bewerken om uw factuuradres en creditcardnummer te bewerken en bekijk en download uw facturen.

Account - edit billing info

2 Breng wijzigingen aan in uw plan

Blijf verder scrollen door het scherm Mijn account en u komt bij uw plan. Hier kun je je plan wijzigen: upgrade (krijg nog veel meer geweldige functies!), Downgrade of annuleer je abonnement om over te schakelen op het gratis abonnement.

Uw huidige plan wordt bovenaan de doos getoond. Klik op Upgrade mijn account om alle plannen te bekijken en het plan dat u momenteel gebruikt bij te werken of te downgraden.

Account - change current plan

2.1 Upgrade

Upgrade en kies een account met nog meer geweldige functies! De functies in elk abonnement staan onder de prijs, zodat u het abonnement kunt kiezen dat aan uw behoeften voldoet. Uw huidige plan wordt aangegeven met een vinkje. Klik op Aanmelden of neem contact met ons op om te upgraden naar een Enterprise- of ReportR-plan zodat we het perfecte plan voor u kunnen opstellen!

Account - pricing

2.2 Downgrade

Je huidige plan wordt aangegeven met een vinkje (Professional in de afbeelding hieronder). Klik op Downgraden om naar een account op een lager niveau te gaan. Vergeet niet dat je minder functies beschikbaar hebt op een lager plan, dus denk na voordat je klikt!

2.3 Annuleer abonnement

Als je denkt dat je je account een tijdje niet nodig hebt, kun je je abonnement opzeggen en naar een gratis account gaan waar al je werk intact blijft.

Blader door de pagina Mijn account naar het onderste gedeelte Neem afscheid. Klik op Abonnement opzeggen om naar het gratis abonnement te downgraden.

Account - cancel subscription

3 Annuleer je account

Het spijt ons dat je weggaat. Als u echt zeker weet dat u ons wilt verlaten, bladert u omlaag op de pagina Mijn account om afscheid te nemen en klikt u op Account annuleren. Deze actie is onomkeerbaar en al uw enquêtes en quizzen inclusief resultaten worden verwijderd.

Account - cancel account