Media toevoegen aan uw vragen

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Voeg een afbeelding, video, GIF of audiobestand toe om uw vragenlijst leuker te maken. Respondenten zullen eerder naar het einde van uw vragenlijst gaan als u iets toevoegt naast alleen de gewone vraag en antwoorden. Het verlaagt het percentage voortijdig schoolverlaten omdat er een kleinere kans is dat ze zich zullen vervelen.

Je vindt de optie Voeg media toe of YouTube-video toevoegen als je een vraag bewerkt, direct onder het vakje voor je vraagtekst.

Voeg media toe

Het mediabestand verschijnt boven uw vraag.

Tip: Bestandsgrootten van meer dan 800 px breed en 680 px-hoogte werken het beste, aangezien deze boven die parameters automatisch worden aangepast. De aanbevolen bestandsgrootte is 800 px breed. Uw bestand moet kleiner zijn dan 2 MB. Als je een grotere video wilt toevoegen, klik je op YouTube-video toevoegen en voeg je een YouTube-link in.

Dit zijn de aanbevolen formaten voor uw media:

• Afbeeldingen: jpg, png, gif
  • Audio: mp3
  • Video: mp4 (of gebruik YouTube)

Hier zijn enkele idee├źn om uw creatieve sappen te laten stromen!

Add media image 2

Add media image 3

Add media image 4

Dus nu kunt u uw eigen media aan uw vraag toevoegen. Begin door hier in te loggen en maak een einde aan die saaie tekstvragenlijsten!