Waardering - Radio Buttons

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Een vraag Waardering - Radio Buttons is een type beoordelingsvraag, waarbij respondenten hun antwoord kunnen kiezen tussen 0 en 10.

Beoordelingsvragen zijn vraagtypen die een respondent vragen om een (deel van een) product of dienst te beoordelen. Er zijn veel verschillende manieren om iemand te vragen om uw product te beoordelen. Als je een visuele schaal zoals sterren of emoji's wilt gebruiken, bekijk dan deze handleiding.

Log in en volg de stappen om uw vraag voor de beoordeling van de keuzerondjes toe te voegen.

1 Voeg een vraag Waardering - Radio Buttons toe aan uw vragenlijst

Klik op het tabblad Vragen op de knop + Vraag toevoegen.

Vraag toevoegen - radio button

Selecteer Waardering - Radio Buttons in de lijst met vraagtypen. Klik op Vraag toevoegen.

Selecteer radio button

U kunt nu de algemene vraaginstellingen wijzigen en de vraag bewerken. De antwoordknoppen van 0 tot 10 worden automatisch toegevoegd, maar je hebt een aantal antwoordopties die je kunt toevoegen.

Radio button

2 Wijzig de algemene vraaginstellingen

Wijzig de algemene vraaginstellingen - radio button

1. Verberg/toon de vraaginstellingen.
  2. Wijzig de vraagvolgorde.
  3. Wijzig het vraagtype.
  4. Maak de vraag actief/inactief.
  5. Kopieer, verwijder of bekijk die specifieke vraag.

3 Bewerk de vraag

Bewerk de vraag - radio button

1. Typ hier je vraag. Gebruik de rich text-editorpictogrammen om uw tekst groter te maken, emoji's toe te voegen, de uitlijning te wijzigen en meer - klik hier voor meer informatie.
  2. Klik op Voeg Media toe of YouTube-video toevoegen om afbeeldingen of video's te uploaden om je vragenlijst leuker te maken. De afbeelding of video wordt boven je vraag weergegeven. Het bestand moet kleiner zijn dan 2MB. Als je een YouTube-video wilt toevoegen, klik je op de YouTube-videoknop en plak je de link van Youtube in het tekstveld dat verschijnt.
  3. Maak de vraag verplicht - schakel de knop in om te vereisen dat respondenten de vraag beantwoorden voordat ze naar de volgende vraag gaan.

4 Antwoordopties wijzigen

De antwoordknoppen van 0 tot 10 zijn al ingesteld voor u en zien er als volgt uit:

U kunt een niet toepasbaar antwoord toevoegen en ook voeg een tekstvak toe om te specificeren of laat een extra opmerking achter. Wanneer u deze functie inschakelt, kunt u uw eigen tekst toevoegen om respondenten te vragen meer informatie te geven.

Gebruik de onderstaande knoppen om over deze opties te schakelen:

Radio button - antwoordopties

Je vraag om een radioknop rating is klaar om live te gaan!