Enkel Tekst

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Met Enkel Tekst kunt u een scherm of dia toevoegen met alleen tekst (en een mediabestand) in uw vragenlijst. Het voegt interactie en persoonlijkheid toe aan uw vragenlijst, want in plaats van alleen informatie te vragen, is Enkel Tekst Only ook een kans om informatie te geven. Het helpt om een dialoog te creëren en uw vragenlijst interactief te maken.

Tip: Voeg een alleen tekstscherm toe om de respondenten informatie te geven en hen aan te moedigen om deel te nemen - leg hier uit wat het doel van de enquête is, of geef extra informatie over een antwoord op een vraag.

1 Ideeën voor het gebruik van een tekst alleen Vraag

1.1 Het geven van extra informatie over het onderwerp

Geef extra informatie over een vraag, over het antwoord dat ze hebben aangegeven in de laatste vraag (gebruik vraag logica) of over het algemene onderwerp van de vragenlijst.

1.2 Laten zien of de quizvraag juist is beantwoord

U kunt één scherm maken voor wanneer de respondent het juiste antwoord heeft geselecteerd en één voor het geval hij / zij het verkeerde antwoord heeft geselecteerd. Door vraaglogica te gebruiken, kunt u het juiste scherm weergeven na de quizvraag. Op deze manier hoeft de respondent niet te wachten totdat hij / zij de quiz heeft voltooid om de juiste antwoorden en uitleg te zien. (Zorg ervoor dat u de vorige knop verwijdert om ervoor te zorgen dat respondenten hun antwoorden niet wijzigen. U kunt deze functie uitschakelen op het tabblad Design.)

1.3 Uw vragenlijst opdelen in verschillende onderwerpen of hoofdstukken

Wanneer uw vragenlijst meerdere onderwerpen of hoofdstukken bevat, kunt u een alleen tekstscherm gebruiken om een nieuw hoofdstuk / onderwerp aan te kondigen.

1.4 Een gesprek maken in uw vragenlijst

Via vraaglogica en piping kun je de antwoorden die de respondent al gaf onmiddellijk gebruiken in je volgende vragen of schermen. Op deze manier kunt u een gesprek met uw respondent voeren. Wanneer een respondent je al wat persoonlijke gegevens heeft gegeven, stel je dan ook voor. Richt de respondent op naam en voeg enkele tekstuele schermen toe om iets over uzelf, het bedrijf of het onderzoek te vertellen.

Dus nu heb je een hele hoop ideeën over het gebruik van een tekst alleen-vraag. Laten we eens kijken hoe we er nu een kunnen toevoegen.

2 Voeg een Enkel-tekst-vraag toe aan uw vragenlijst

Klik op het tabblad Vragen op de knop + Vraag toevoegen.

Vraag toevoegen - enkel tekst

Selecteer Enkel tekst in de lijst met vraagtypen. Klik op Vraag toevoegen.

Selecteer enkel tekst

Super goed! Nu hebt u nu een Enekel tekst vraag toegevoegd aan uw vragenlijst. Laten we hierna eens kijken hoe we de algemene vraaginstellingen kunnen wijzigen en uw bericht kunnen schrijven en interessante media kunnen toevoegen.

Enkel tekst

2 Wijzig de algemene vraaginstellingen

1. Verberg/toon de vraaginstellingen.
  2. Wijzig de vraagvolgorde.
  3. Wijzig het vraagtype.
  4. Maak de vraag actief/inactief.
  5. Kopieer, verwijder of bekijk die specifieke vraag.

3 Schrijf uw bericht en voeg een aantal interessante media toe

Hier kunt u een interessant scherm maken om uw vragenlijst op te splitsen. Maak het niet saai met alleen tekst - je kunt afbeeldingen, gifs of video's toevoegen om je punt uit te leggen!

Enkel tekst - vraag

1. Schrijf je bericht hier. Wilt u uw tekst vet, cursief of leuk maken? Klik hier voor meer informatie over alle rich text-editorpictogrammen.
  2. Klik op Voeg Media toe of YouTube-video toevoegen om afbeeldingen of video's te uploaden om je vragenlijst leuker te maken. De afbeelding of video wordt boven je vraag weergegeven. Het bestand moet kleiner zijn dan 2MB. Als je een YouTube-video wilt toevoegen, klik je op de YouTube-videoknop en plak je de link van Youtube in het tekstveld dat verschijnt.

Je bent klaar! Probeer het nu zelf - log hier in om te beginnen.