Introductieschem velden

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

U kunt Introductieschem velden toevoegen aan uw Introductiescherm. Deze worden meestal gebruikt om demografische gegevens te verzamelen, zoals naam, e-mail, functie.

Waarom zijn Introductieschem velden nuttig? Wanneer u Resultaten per respondent bekijkt, worden deze Intro-velden weergegeven als kolommen in de tabel, zodat u snel doorheen kunt zoeken en een bepaald resultaat kunt vinden. U kunt ook enkele soorten informatie verzamelen op één scherm aan het begin van de vragenlijst in plaats van dat de respondenten elke vraag op een afzonderlijk scherm beantwoorden.

Laten we nu zien hoe u uw Intro-velden kunt toevoegen ...

1 Toon je Introductiescherm

Als eerste moet je ervoor zorgen dat je je Introductiescherm hebt ingesteld om te laten zien - wissel met de knop hieronder omcirkeld. Klik op Voeg een veld toe om uw eerste Intro-veld toe te voegen.

Introductieschem velden - toon introductiescherm

2 Bewerk uw Introductieschem velden

Introductieschem velden - bewerk

1. Kies het gewenste type Introductieschem veld - klik op en u ziet een drop-down van zes opties. U kunt meerdere intro-velden van hetzelfde type toevoegen of verschillende intro-velden combineren.
  2. Typ hier de vraagtekst. Wat wil je weten van respondenten?
  3. Verplicht - schakel de knop in om te vereisen dat respondenten dit beantwoorden voordat ze verder gaan.
  4. Voeg een veld toe - klik hier om meer introvelden toe te voegen en herhaal de bovenstaande stappen.

Tip: u kunt een van de Intro-velden vooraf invullen en een gepersonaliseerde link naar de respondent sturen. Lees hier hoe u de velden vooraf kunt invullen.

Dat is alles wat er is! Dus log in en voeg dit vandaag toe aan uw vragenlijst!