Hoe uw account downgraden?


U kunt downgraden naar een lager betalend abonnement of het abonnement opzeggen om over te schakelen naar het gratis abonnement. Laten we eens kijken hoe u beide opties kunt doen.

Log in en klik op uw naam of e-mailadres in de linkerbovenhoek van het scherm. Kies Mijn account.


Downgrade account - my account


1 Downgraden naar een lager betalend abonnement

Blader naar beneden en je komt bij het gedeelte Jouw plan. Uw huidige plan wordt bovenaan de doos getoond. Klik op Upgrade mijn account om alle plannen te bekijken en het plan dat u momenteel uitvoert bij te werken of te downgraden.


Downgrade to lower plan


Je huidige plan wordt aangegeven met een vinkje (Professional in de afbeelding hieronder). Klik op Downgraden om naar een account op een lager niveau te gaan. Vergeet niet dat je minder functies beschikbaar hebt op een lager plan, dus denk na voordat je klikt!


Pricing plans - downgrade


2 Annuleer abonnement en ga naar het gratis abonnement

Als je denkt dat je je account een tijdje niet nodig hebt, kun je je abonnement opzeggen en naar een gratis account gaan waar al je werk intact blijft.

Blader door de pagina Mijn account naar het onderste gedeelte Afscheid nemen. Klik op Abonnement opzeggen om naar het gratis abonnement te downgraden.


Cancel subscription


Uw account wordt aan het einde van uw huidige factureringscyclus ingesteld op Vrij plan.

Houd er rekening mee dat sommige functies niet meer beschikbaar zijn wanneer u downgrade. De gegevens worden op onze servers beschikbaar gehouden, maar u kunt slechts een kleiner deel van de gegevens bekijken op basis van de limieten die zijn gespecificeerd in de gratis licentie. Zodra u opnieuw een upgrade uitvoert, krijgt u toegang tot uw eerdere gegevens.