Automatisch overslaan

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Automatisch overslaan gaat automatisch naar de volgende vraag zodra het antwoord door de respondent is geselecteerd. U kunt ook kiezen of u respondenten wilt laten klikken op Voltooid om de vragenlijst te voltooien of dat deze automatisch wordt voltooid als de laatste vraag is beantwoord.

Automatisch overslaan is ontwikkeld voor één tekstkeuze, enkele beeldkeuze en beoordelingsvragen. Vragen worden niet automatisch overgeslagen als Meerkeuze, Extra opmerkingen of Groep op scherm is ingeschakeld.

Om Automatisch overslaan in te schakelen, logt u in en gaat u naar het tabblad Extra Opties in uw vragenlijst.

Scrol omlaag naar de sectie Vraag logica en klik op Automatisch overslaan.

Automatisch overslaan

Je ziet nu dit vakje:

Automatisch overslaan - opties

Druk op de knop om Schakel automatisch overslaan in. Vervolgens krijgt u een tweede optie om de vragenlijst automatisch in te vullen wanneer de laatste vraag is beantwoord. Schakel deze knop in om desgewenst in te schakelen.

Vergeet niet op Toepassen te klikken, en je bent klaar!