WYSIWYG Rich Text Editor Pictrogrammen

Gebruik de rich-text editor pictogrammen om jouw vragenlijst op te vrolijken, tekst vet te maken, jouw kleur te kiezen, een link in te voegen en nog veel meer!

Dus laten we beginnen met het ontcijferen van alle pictogrammen!

WYSIWYG Rich text editor icons

1. Deze drie knoppen zijn de standaardknoppen om de tekst die je hebt geselecteerd vet of cursief te maken en om dat deel van de tekst te onderstrepen.
  2. Met deze drie knoppen pas je jouw layout en kleur aan. De eerste knop geeft de grootte van de tekst aan. Met de tweede knop kan je een kleur kiezen voor jouw tekst- en achtergrondkleur (de kleur achter de tekst). Met de derde knop kan je de uitlijning van de tekst wijzigen (links, rechts, gecentreerd of uitgelijnd).
  3. Gebruik de eerste knop om een link naar het geselecteerde deel van de tekst toe te voegen. De tweede knop geeft je een reeks emoticons die je kan kiezen om toe te voegen.
  4. Piping-variabelen: gebruik informatie die jouw respondent eerder in eerdere vragen heeft gegeven om jouw vragenlijst boeiender te maken. Wanneer je op deze knop klikt, zie je een vervolgkeuzelijst met variabelen waaruit je kan kiezen. Je kan ook een persoonlijk tintje geven door een veld voor de voor- of achternaam van de respondenten in te voegen. Je vindt deze velden onder aan de vervolgkeuzelijst. Lees hier meer over Piping.
  5. De eerste knop, de gom, wordt gebruikt om de vorige lay-out van een tekst te wissen. Je gebruikt dit wanneer je jouw tekst vanuit een ander document hebt gekopieerd. De tweede knop wordt gebruikt om in de HTML-code van de tekst te werken.
  6. Gebruik deze pijlen om jouw werk ongedaan te maken en opnieuw uit te voeren.
  7. Editor-variabelen: deze optie wordt weergegeven wanneer je een email template, emailuitnodiging of uitkomst maakt. Editor-variabelen verwijzen naar enquêtegegevens, velden of vragen en antwoorden in uw enquête. Door een variabele te selecteren, kan je jouw email personaliseren zonder dat je voor elke respondent verschillende emails hoeft in te stellen, omdat dit automatisch door het systeem wordt gedaan.

Nu je alle symbolen begrijpt heb je geen excuus meer om een saaie, ongepersonaliseerde tekst te schrijven!