Quiz timer

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Gebruik een quiz timer om respondenten te ontmoedigen om op het internet naar de juiste antwoorden te zoeken zodra ze hun tijd niet meer hebben. Of gebruik het gewoon om de spanning op te bouwen!

Log in en je zult deze functie vinden op het tabblad Extra opties.

Quiz timer - extra opties

Blader naar Quiz opties en klik op Quiz timer.

Quiz timer - selecteren

Nu zal dit vakje verschijnen met een aantal opties:

Quiz timer

1. Laat de quiz timer zien - schakel de knop in om de quiztimerfunctie in te schakelen.
  2. Timer-waarde - dit is het aantal seconden dat de timer zal duren voordat de quiz wordt beëindigd.
  3. Toon het afteller - kies of u een balk onder uw quiz wilt laten aftellen door de seconden van de timer (zie onderstaande afbeelding).
  4. Ga naar een specifieke vraag als de timer is afgelopen - Schakel dit in en u kunt aangeven naar welke vraag u wilt overslaan, bijvoorbeeld demografische gegevens of contactgegevens. Als u het uit laat, wordt de quiz opgeslagen en gesloten wanneer de timer afloopt.

Klik op Toepassen en sla de wijzigingen op!

Zo ziet uw vraag er uit met een quiztimer onder aan het scherm:

quiz timer - example