Inactiviteit time-out

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Wanneer u uw enquête of quiz op een onbemande iPad in een winkel plaatst, wilt u de enquête niet half open laten wanneer iemand in het midden van de enquête stopt. De Inactiviteit time-out telt de periode van inactiviteit en retourneert de enquête naar het introscherm na een periode van seconden die u zelf hebt gekozen.

Laten we eens kijken hoe u de time-out voor niet-actief toevoegen aan uw enquête toevoegt.

Begin door in te loggen en naar het tabblad Extra Opties te gaan.

Inactiviteit time-out - extra opties

Blader naar Kiosk-modus opties en klik op Inactiviteit time-out.

Inactiviteit time-out

Je ziet dan dit vak met de volgende opties:

Inactiviteit time-out - zet inactiviteit time-out

Als u de knop omschakelt om de inactieve time-out te activeren, kunt u de time-outwaarde in seconden kiezen. U kunt er ook voor kiezen om de gegevens van een onvolledige vragenlijst te bewaren door de gegevens in te schakelen voordat de vragenlijst opnieuw wordt gestart.

Zorg ervoor dat u op Toepassen klikt, zodat al uw wijzigingen worden opgeslagen!