Bewaar bij exit

Deze functie is opgenomen in het Professional-, Enterprise- en ReportR-plan.

Deze functie zorgt ervoor dat de antwoorden op de vragenlijst worden opgeslagen voor het geval dat een respondent zijn of haar browser sluit.

U hebt twee opties (deze kunnen tegelijkertijd worden gebruikt):
Opslaan bij afsluiten - antwoorden worden alleen opgeslagen wanneer de respondenten op Voltooien klikken
Opslaan en doorgaan - de respondenten kunnen terugkeren naar de vragenlijst en verder gaan waar ze gebleven waren.

Begin door naar het tabblad Extra opties te gaan.

Bewaar bij exit - extra opties

Scroll omlaag naar Andere opties en klik op Bewaar bij exit.

Bewaar bij exit

Activeer opslaan bij afsluiten. Nu zullen alle antwoorden worden opgeslagen.

Bewaar bij exit - activeer

Je kunt ook de volgende knop activeren - pas ook opslaan toe bij afsluiten op introscherm. Activeer deze optie als u naar de naam of e-mail op het introscherm vraagt (of naar meer informatie). Als u geen informatie op het introscherm verzamelt, is er geen reden om lege antwoorden op te slaan. De functie zal dan alleen opslaan vanaf de eerste vraag wanneer iemand op 'start' klikte.

Tip: Wanneer u uw enquête gebruikt in de kioskmodus, schakelt u best de functie uit om op te slaan bij afsluiten op het introscherm.

Opslaan en doorgaan

Laten we nu eens kijken hoe we respondenten in staat kunnen stellen om op te slaan en verder te gaan waar ze gebleven waren.

Bewaar bij exit - respondent terugkeren

Activeer de functie hier om de respondent terug te laten komen om de vragenlijst in te vullen en geef aan hoe vaak ze mogen terugkeren. U moet een lijst met contactpersonen hebben ingesteld zodat de respondenten kunnen terugkeren om de vragenlijst in te vullen.

Wanneer u uw vragenlijst verstuurt, zorg er dan voor dat de respondent aan de link is gekoppeld zodat elke respondent zijn / haar antwoorden van een vorige keer kan zien. U koppelt de respondent aan de vragenlijst door de UID (Unique ID) van elke respondent in de enquête te gebruiken:

https://surveyanyplace.com/s/whrmwenq?rid=UID_e78gdk4

Meer informatie en opties over het toevoegen van deze informatie vindt u hier. Zorg ervoor dat je op Toepassen klikt als je klaar bent.

Nu weet je hoe je deze handige functie kunt activeren en gebruiken,
log in en probeer het zelf!