Bewaar bij exit


Deze functie is opgenomen in de Professional- en Enterprise-abonnementen.


Deze functie zorgt ervoor dat de antwoorden op de vragenlijst worden opgeslagen voor het geval een respondent zijn of haar browser sluit. Door deze functie in te schakelen, kunnen respondenten ook terugkeren naar de vragenlijst en doorgaan waar ze gebleven waren. In andere gevallen worden de antwoorden alleen opgeslagen als de respondenten op Voltooien klikken.

Begin door naar het tabblad Extra opties te gaan.


Bewaar bij exit - extra opties

Blader omlaag naar Andere opties en klik op Bewaar bij exit.


Bewaar bij exit


Activeer opslaan bij afsluiten. Nu zullen alle antwoorden worden opgeslagen.


Bewaar bij exit - activeer

Je kunt ook de volgende knop activeren - pas ook opslaan toe bij afsluiten op introscherm. Activeer deze optie als u naar de naam of e-mail op het introscherm vraagt of zelfs meer informatie. Als u geen informatie op het introscherm verzamelt, is er geen reden om lege antwoorden op te slaan, dus activeer deze functie niet. De functie zal dan alleen worden opgeslagen vanaf de eerste vraag wanneer iemand op 'start' klikte.


Tip: Wanneer u uw enquête gebruikt in de kioskmodus, schakelt u de functie uit om op te slaan bij afsluiten op het introscherm.


Laten we nu eens kijken naar de resterende opties die u hier wordt aangeboden, zodat de respondent kan opslaan en doorgaan waar ze gebleven waren.


Bewaar bij exit - respondent terugkeren


Activeer de functie hier om de respondent terug te laten komen om de vragenlijst in te vullen en geef aan hoe vaak ze mogen terugkeren.

Wanneer u uw vragenlijst verstuurt, zorg er dan voor dat de respondent aan de link is gekoppeld, zodat elke respondent zijn / haar antwoorden van een vorige keer kan zien. U koppelt de respondent aan de vragenlijst door de UID van elke respondent in hun enquête te gebruiken:

https://surveyanyplace.com/s/whrmwenq?rid=UID_e78gdk4

Meer informatie en opties over het toevoegen van deze informatie vindt u hier. Zorg ervoor dat je op Toepassen klikt als je klaar bent.

Dus nu weet je hoe je deze handige functie kunt activeren, 
log in en probeer het zelf!