Hoe maak je een vragenlijst van één pagina?

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Met de vraaggroepfunctie kunt u al uw vragen op één scherm weergeven.

Het is gemakkelijk, laten we kijken hoe het moet!

Log in en ga naar het tabblad Extra opties.

Vragengroepering - extra opties

Blader omlaag naar Vragengroepering en vragenlijst die u vindt in de sectie Vraag logica.

Klik erop en u ziet het onderstaande vak. Uw vragen bevinden zich in één vraagblok. Wissel de knop om groepeer vragen op hetzelfde scherm en klik op Toepassen.

Groepeer vragen op hetzelfde scherm

Sla nu uw wijzigingen op en bekijk een voorbeeld van uw enquête van één pagina!