Grafieken Bekijken

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Tromgeroffel aub! Het is tijd om uw resultaten te bekijken! Er zijn verschillende manieren om naar uw resultaten te kijken: Grafiekenweergave, Reactiesweergave en Presentatieweergave. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de weergave Grafieken gebruikt.

Maak uw eigen resultatenpagina of dashboard door te bepalen welke vragen u wilt zien, welke filters u nodig heeft, ... Ontdek hier hoe u uw dashboard kunt aanpassen.

1 De weergave Grafieken vinden

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de resultaten. U kunt op het antwoordenpictogram klikken in het Home scherm of op het tabblad Resultaten klikken wanneer u uw vragenlijst bewerkt.

Grafieken bekijken - resultaten

Grafieken bekijken - Resultaten tab

Zodra u Resultaten bekijkt, klikt u op het tabblad Grafieken als u zich in een andere weergave bevindt.

Grafieken - tabblad

2 Informatie over de vragenlijst

Het bovenste deel van de pagina bevat meer details en informatie over de enquête.

Grafieken - informatie

Tip: Het voltooiingspercentage is de verhouding tussen hoe vaak de vragenlijst is geopend en hoe vaak deze is geopend en voltooid. Hier kunt u zien of mensen de tijd nemen om uw vragenlijst in te vullen.aAls het voltooiingspercentage laag is, kunt u overwegen het aantal vragen te verminderen of meer afbeeldingen toe te voegen.

U kunt ervoor kiezen om een deel van deze informatie te verbergen door op Opties te klikken om het samenvattingsdashboard te bewerken.

Grafieken - opties

Klik op Samenvatting bewerken en kies of u het aantal antwoorden, het voltooiingspercentage of de gemiddelde duur wilt verbergen.

Als u aangepaste scores hebt ingeschakeld en vraagblokken hebt ingesteld, ziet u de optie om de gemiddelde score voor elk vraagblok weer te geven. Hier is die optie geselecteerd en zie je hoe de Vraagblok KPI-scores op je dashboard verschijnen.

Tip: zorg ervoor dat u de titels van uw vraagblokken hebt gegeven, zodat u weet welke resultaten u bekijkt!

3 Grafieken voor elke vraag

Onder de doos met de samenvattingsinformatie ziet u diagrammen voor elke vraag.

Klik op de pijl om naar het vervolgkeuzemenu te gaan, waar u een ander diagramformaat kunt kiezen of kies ervoor om de invoer weer te geven die uw respondenten u in de Aanvullende tekst hebben nagelaten.

Meld u nu aan en pas uw diagramweergave naar wens aan!

Vergeet niet dat er nog veel meer manieren zijn om uw dashboard aan te passen - vragen verbergen, filters gebruiken en meer ... lees
deze dashboardhandleiding voor meer informatie.