Antwoorden bekijken

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Nu uw resultaten binnen zijn, wilt u wellicht zien hoe een bepaalde respondent heeft geantwoord. Laten we eens kijken hoe we de resultaten van respondenten kunnen bekijken.

1 Ga naar de weergave Antwoorden

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de Resultaten. U kunt op het antwoordenpictogram klikken in het Home scherm of op het tabblad Resultaten klikken wanneer u uw vragenlijst bewerkt.

Resultaten Presentatie - pictogram

Resultaten tabblad - Presentatie

Zodra u de resultaten bekijkt, klikt u op het tabblad Antwoorden.

Antwoorden tabblad

2 Bekijk alle antwoorden

In deze weergave ziet u elk antwoord, inclusief Introductieschem velden, als u die hebt gebruikt (zie hier hoe Introductieschem velden toe te voegen), de datum en tijd en hoe lang het duurde om de vragenlijst in te vullen.

Tip: Wanneer u de respondenten vooraf hebt geüpload en hen een gepersonaliseerde link hebt gestuurd, kunt u zoeken op respondenten.

Responses view intro fields

3 Responsdetails bekijken

Klik op het omcirkelde pictogram om details van een specifiek antwoord te bekijken. U kunt ook specifieke antwoorden verwijderen door op X te klikken.

Antwoorden - details

U ziet de gedetailleerde weergave van het antwoord met alle antwoorden.

responses view response details example

Terwijl u een individueel antwoord bekijkt, kunt u dat antwoord downloaden door te klikken op Download en vervolgens PDF van het antwoord detail selecteren en op Download klikken.

Antwoorden - download

Antwoorden - PDF van het antwoord detail

Als u meerdere antwoorden wilt verwijderen, vinkt u het vakje naast de antwoorden aan en klikt u op Wis geselecteerde antwoorden.

Antwoorden - wis geselecteerde antwoorden

Probeer dit nu door in te loggen!