Download uw resultaten

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Om uw resultaten te analyseren, kunt u ervoor kiezen om de dashboards te gebruiken of om uw resultaten te downloaden. Wanneer u uw resultaten wilt downloaden, kunt u deze downloaden in drie indelingen: CSV (gemakkelijk converteerbaar in Excel), Excel of PDF.

Klik op Download in de rechterbovenhoek.

Download uw resultaten

1 Download een CSV-bestand

Als u uw CSV-bestand wilt downloaden, selecteert u CSV en klikt u op Download.

Download resultaten - csv

Wanneer het CSV-bestand is gegenereerd, wordt u gevraagd om het bestand op te slaan.

Wanneer u meer dan 1000 reacties heeft, wordt uw CSV per e-mail verzonden.

Het CSV bevat de volgende informatie:

• Datum en tijd
  • Geolocatie (indien ingeschakeld)
  • User Agent
  • Introductieschem velden
  • Antwoord voor elke vraag
  • Score voor elke vraag
  • Scoor op onderzoek

Leer hier hoe u het CSV-bestand naar een Excel-bestand converteert.

2 Download een Excel-bestand

Klik aan de linkerkant op Excel en klik vervolgens op Downloaden.

Download Excel

Nadat het Excel-bestand is gedownload, verschijnt er een vak waarin u het bestand onmiddellijk kunt openen of opslaan voor later.

3 Download een PDF-bestand

U ontvangt per e-mail een link naar de PDF. Zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is gespeld! Kies hoe u uw PDF wilt aanpassen.

Download resultaten - download PDF

U kunt de e-mailkoppeling naar de PDF slechts één keer gebruiken. Als u nog een PDF-bestand nodig hebt, laat u een andere link verzenden door nogmaals op de PDF-knop te klikken. Als u de e-mail niet hebt ontvangen, controleert u uw spammap. PDF-links vervallen 24 uur na de ontwikkeling, dus de downloadlink kan in die 24 uur meerdere keren worden gebruikt.

U kunt uw PDF aanpassen door verschillende functies in te schakelen:

Resultaten - personaliseer je PDF

1. Grafieken tonen - de PDF zal één grafiek per vraag bevatten.
  2. Overzichtstabel weergeven - deze tabel toont het aantal keren dat een reactie is gekozen, de minimum- en maximumscore, gemiddelde score, enz. Dit kan niet tegelijkertijd worden ingeschakeld als de Reactietabellen weergeven.
  3. Reactietabellen weergeven - deze tabel geeft een gedetailleerd overzicht van elk antwoord met de tijd en datum van inzending. Dit kan niet tegelijk worden ingeschakeld met de Overzichtstabel weergeven.
  4. Toon aangepaste veldgegevens - wanneer u ervoor hebt gekozen om reactietabellen weer te geven, kunt u er ook voor kiezen de informatie weer te geven die u in uw Intro-velden hebt verzameld.
  5. Respondentgegevens weergeven - wanneer u ervoor hebt gekozen Reactietabellen weer te geven, schakelt u dit in om respondentgegevens op te nemen in de reactietabel.

Om al uw resultaten te downloaden en aan de slag te gaan met het analyseren van de gegevens, logt u in en volgt u de stappen!