Kaart Widget

Deze functie is opgenomen in het Enterprise en ReportR plan.

Neem eenvoudig een kaart op in uw rapportagedashboards met behulp van de antwoorden van de respondenten. Dit is hoe het zal worden weergegeven in uw dashboard:

Map widget example

Ziet er cool uit? Laten we kijken hoe we er een aan je dashboard kunnen toevoegen! Log in en volg de stappen ...

1 Maak een nieuw dashboard

Begin met het maken van een nieuw dashboard.

Kaart widget - nieuw dashboard

Geef uw dashboard een naam en klik op Opslaan en sluiten.

Kaart widget - naam nieuw dashboard

Als u wilt schakelen tussen dashboards, klikt u op de pijl naast uw huidige dashboard boven aan de pagina. U ziet een vervolgkeuzemenu met een overzicht van al uw dashboards.

Kaart widget - schakelen tussen dashboards

2 Voeg de kaartwidget toe

Klik op Opties boven aan de pagina en selecteer Voe widgets toe in het menu aan de linkerkant. Klik op Widget toevoegen en je bent klaar om je kaartwidget toe te voegen!

Voeg widgets toe

Nu heb je een paar items om in te vullen. We zullen ze hieronder allemaal doornemen:

Widget opties

1. Widget naam - begin met het kiezen van een naam voor uw kaart.
2. Zoom - schakel zoomen in als u locaties beter wilt bekijken.
3. Beginpositie van kaart - geef op welke locatie de eerste weergave moet zijn.
4. Markering wijzigen - er is een standaardmarkering gebruikt om de locatie aan te geven. Klik op Markering wijzigen om een afbeelding naar keuze te uploaden. Elke markering kan bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf zijn.

Tip: Upload een transparante afbeelding zodat de achtergrond niets blokkeert.

5. Straat - gebruik de pijl om toegang te krijgen tot het vervolgkeuzemenu. Koppel het antwoordveld van waar het specifieke adresitem werd gevraagd in uw vragenlijst, bijvoorbeeld vraag 1 antwoord.
6. Aantal - in het voorbeeld hier hebben we op het potlood geklikt om te veranderen om typen mogelijk te maken. Nu kunt u in het vak typen en een veld invullen dat niet in de enquête werd gevraagd, bijvoorbeeld als iedereen in de Verenigde Staten woonde, dan vult u dit in als het land.

Klik op Opslaan en sluiten en je kaartwidget is klaar!

Vergeet niet dat u ook Dashboard moet opslaan - u zult die optie vinden wanneer u op Dashboard klikt.

Kaart widget - dashboard opslaan