Deel uw resultaten dashboard

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Als u uw resultaten wilt delen met collega's of klanten die geen Survey Anyplace-account hebben, is dat geen probleem! U kunt een link rechtstreeks naar uw dashboard verzenden.

Het is gemakkelijk - laten we eens kijken wat we moeten doen ...

Ten eerste moet u delen voor uw dashboard inschakelen. Klik op Opties aan de bovenkant van het scherm om toegang te krijgen tot deze bewerkingsopties. Zorg ervoor dat u Laat zien hoe ik mijn dashboard kan delen.

Deel dashboard

U kunt de koppeling kopiëren en verzenden of de iframe-code gebruiken om het dashboard op uw website in te sluiten.

Voeg extra beveiliging toe als uw resultaten gevoelig zijn en voeg een wachtwoord toe om uw resultaten te beschermen.

Tip: U kunt het wachtwoord niet bekijken nadat u op Opslaan en afsluiten hebt gedrukt, dus onthoud of noteer het wachtwoord!

U kunt bepalen hoeveel u wilt dat uw collega's kunnen doen. Kies of u anderen wilt toestaan de filters te bekijken die u hebt gemaakt, download de resultaten en gebruik de presentatiemodus.

Deel dashboard - algemene weergaveinstellingen

Hoewel de filters die u op uw dashboard hebt geplaatst, kunnen worden bekeken, kan de kijker geen wijzigingen in het filter aanbrengen. Wanneer de kijker op het filter boven in het dashboard klikt, kunnen ze de filtervoorwaarden bekijken, maar kunnen ze hun eigen wijzigingen niet aanbrengen.

Dashboard - gefilterd

Dat is alles wat er is! Dus log in en verkrijg de link naar uw dashboard ... bewaar al die geweldige resultaten niet voor uzelf!