Deel uw resultaten dashboard

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Als u uw resultaten wilt delen met collega's of klanten die geen Survey Anyplace-account hebben, is dat geen probleem! U kunt een rechtstreekse link naar uw dashboard versturen.

OPMERKING: Voordat u uw resultatendashboard deelt, moet u een nieuw dashboard maken. Het delen van het All Results Dashboard zal niet werken.

Het is gemakkelijk - laten we eens kijken wat we moeten doen ...

1 Maak een nieuw dashboard

Klik op het woord Dashboard en kies om een nieuw dashboard te maken.

Deel dashboard - niew dashboard

2 Schakel delen in

Ten eerste moet u het delen van uw dashboard inschakelen. Klik op Opties aan de bovenkant van het scherm om toegang te krijgen tot deze bewerkingsopties. Zorg ervoor dat u de optie Laat zien hoe ik mijn dashboard kan delen inschakelt.

U kunt de link kopiëren en verzenden of de iframe-code gebruiken om het dashboard op uw website weer te geven.

Voeg een wachtwoord toe om uw resultaten te beschermen als uw resultaten gevoelig zijn.

Tip: U kunt het wachtwoord niet bekijken nadat u op Opslaan en afsluiten hebt gedrukt, dus onthoud of noteer het wachtwoord!

3 Pas de weergaveinstellingen aan

U kunt hier de rechten van uw collega's/kijkers bepalen. Kies of u anderen wilt toestaan de filters te bekijken die u hebt gemaakt, de resultaten te downloaden en/of gebruik te maken van de presentatiemodus.

Deel dashboard - algemene weergaveinstellingen

Als u filtering hebt toegestaan, krijgen kijkers de gefilterde gegevens op het dashboard te zien. Wanneer de kijker op het filter boven aan het dashboard klikt, kunnen ze de filtervoorwaarden bekijken. Ze kunnen geen eigen wijzigingen aanbrengen in de ingestelde filters, maar kunnen filters toevoegen door op de paarse + knop te klikken.

Dashboard - gefilterd

Tip: U kunt de link verzenden voor het delen van het dashboard met automatisch een filter! Voeg gewoon een URL-parameter toe, een aangepast onderdeel aan het einde van de dashboardkoppeling. Voeg voor een filter op basis van e-mailadres ?rid=EM_ toe en vervolgens het e-mailadres. U kunt ook een persoonlijke ID gebruiken als u deze of unieke ID hebt toegewezen. Voeg voor persoonlijke ID ?rid=EXT_ toe aan het einde van de dashboardkoppeling en vervolgens de persoonlijke ID. Gebruik voor unieke ID ?rid=UID_ gevolgd door de unieke ID.

Hier is een voorbeeld van hoe het gedeelde dashboard eruit zal zien met een filter toegepast. De openbare dashboardlink eindigde met ?rid=EM_s123@gmail.com

Dashboard filter emailadres

Dat is alles! Log in en verkrijg de link naar jouw dashboard... bewaar al die geweldige resultaten niet voor jezelf!