Overzicht van beoordelingsfuncties

Als u een beoordeling uitvoert (bekijk de beknopte handleiding hier), bekijk dan deze lijst met functies die u zou kunnen opnemen.

Een beoordeling is een reeks vragen die u opstelt en door scoring toe te kennen aan de vragen, u kunt het niveau van kenniskennis van de respondent of uw bedrijf of product beoordelen. Op basis van hun kennisniveau kunt u specifiek advies of informatie geven nadat ze de beoordeling hebben voltooid.

We bespreken:

1. Uitkomst
  2. Email templates
  3. Aangepaste score
  4. Social media-opties om resultaten te delen
  5. Gegevens van respondenten opslaan
  6. Voeg een wachtwoord toe
  7. Automatische PDF-rapportgenerator

Meld u nu aan, zodat u tijdens uw beoordeling functies aan uw beoordeling kunt toevoegen.

Functies zijn beschikbaar voor alle plannen, tenzij anders aangegeven.

1 Uitkomst

Deze functie is opgenomen in de Professional- en Enterprise-abonnementen.

Uitkomsten zijn een functie waarmee u verschillende definitieve schermen kunt weergeven, afhankelijk van hoe respondenten de beoordeling hebben beantwoord. Maak een aantal verschillende eindschermen om in verschillende scenario's getoond te worden. U kunt specifiek advies geven als respondenten veel onjuiste antwoorden hebben gekozen, of enig inzicht als het een persoonlijkheidsbeoordeling is.

In deze handleiding wordt precies uitgelegd hoe u uw uitkomstschermen kunt maken.

2 Email templates

Deze functie is opgenomen in de Professional- en Enterprise-abonnementen.
Met de functie e-mail templates kunt u e-mails verzenden naar uw respondenten op basis van hun geselecteerde antwoorden of een quiz / enquêtescore. Dit is een geweldige manier om je respondenten bezig te houden!

U kunt respondenten e-mailen met informatie op basis van hun kennisniveau, bijvoorbeeld voor een respondent die het goed heeft gedaan op basis van een beoordeling van zijn kennis in een bepaald gebied, stuurde hen meer geavanceerde informatie dan naar een beginner. Of e-mail ze met de volgende actie die moet worden ondernomen als ze een bepaalde score hebben gekregen. U kunt de respondent adviseren om met hun manager te praten of een cursus te volgen als ze niet zo goed scoren op een vaardigheidstest.

Ontdek hier hoe u uw e-mailsjablonen kunt instellen.

3 Aangepaste score

Deze functie is opgenomen in de Professional- en Enterprise-abonnementen.

Aangepaste score is een score die u toewijst voor elk antwoord en die niet aan respondenten wordt getoond. U kunt de scores op de resultatenpagina bekijken.

De aangepaste score-functie is te vinden op het tabblad Extra opties. Schakel aangepaste scores in, dan kunt u een score toevoegen naast elk antwoord van uw beoordeling.

Aangepaste scores

Alle stappen die u moet nemen, worden hier beschreven.

4 Social media-opties om resultaten te delen

Wanneer u sociale media-opties inschakelt, kunnen respondenten uw vragenlijst op sociale media delen of leuk vinden of uw Facebook-pagina of website delen.

Social media-opties zijn te vinden in het gedeelte Andere opties van het tabblad Extra opties. Dit is het scherm dat u zult zien. Je kunt de exacte opties voor delen met Facebook en AddThis kiezen.

Social media opties

Wanneer u de sociale media-opties hebt ingeschakeld, worden op uw laatste scherm de knoppen weergegeven (de uwe kan verschillen, afhankelijk van de opties die u hebt gekozen):

assessment features - social media examples

Bekijk deze handleiding om precies te weten welk type knoppen u geschikt vindt voor uw doel.

5 Gegevens van respondenten opslaan

Deze functie is alleen opgenomen in het Enterprise-plan.

Als u de respondenten om hun persoonlijke gegevens vraagt, kunt u zichzelf later tijd besparen en in plaats van de verzamelde gegevens naar een nieuwe lijst met contactpersonen over te brengen, gebruikt u onze gegevensopslagfunctie voor bewaarders om de lijst met contactpersonen automatisch te maken. Dit is een geweldige manier om uw follow-up efficiënter te maken!

Deze functie is ook te vinden in Andere opties.

Gegevens van respondenten opslaan

Nadat u de details van de bewaarrespondenten hebt geactiveerd, moet u kiezen waar de contactgegevens moeten worden weggehaald. Lees de gids voor een gedetailleerde uitleg.

Gegevens van respondenten opslaan - opties

6 Voeg een wachtwoord toe

Eén wachtwoord is inbegrepen in alle plannen. De functie Meerdere wachtwoorden is opgenomen in het Enterprise-plan.

Als de beoordeling of het advies dat u geeft vertrouwelijk is, beschermt u uw beoordeling met een wachtwoord.

Ga naar het tabblad Delen om een wachtwoord toe te voegen. Wissel de knop om uw vragenlijst te beveiligen met een enkel wachtwoord. Er verschijnt een venster waarin u het door u gekozen wachtwoord kunt typen. Vergeet niet om het aan de respondenten te sturen zodat ze weten wat ze moeten doen!

Overzicht van beoordelingsfuncties - wachtwoord

Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van enkele en meerdere wachtwoorden.

7 Automatische PDF-rapportgenerator

Breng beoordelingsrapporten naar een hoger niveau door respondenten een gepersonaliseerd PDF-rapport te bieden op basis van de antwoorden die ze hebben gegeven. E-mail ons voor meer informatie.

Nu kent u alle geweldige functies die u aan uw beoordeling kunt toevoegen!