WYSIWYG Rich Text Editor Pictrogrammen

Gebruik de rich-text editor pictogrammen om jouw vragenlijst op te vrolijken, tekst vet te maken, jouw kleur te kiezen, een link in te voegen en nog veel meer!

Dus laten we beginnen met het ontcijferen van alle pictogrammen!

WYSIWYG Rich text editor pictrogrammen

1. Deze drie knoppen zijn de standaardknoppen om de tekst die je hebt geselecteerd vet of cursief te maken en om dat deel van de tekst te onderstrepen.
  2. Met deze drie knoppen pas je jouw layout en kleur aan. De eerste knop geeft de grootte van de tekst aan. Met de tweede knop kan je een kleur kiezen voor jouw tekst- en achtergrondkleur (de kleur achter de tekst). Met de derde knop kan je de uitlijning van de tekst wijzigen (links, rechts, gecentreerd of uitgelijnd).
  3. Presenteer uw vraagtekst als een geordende lijst of een ongeordende lijst. Het eerste pictogram zal elke nieuwe regel automatisch nummeren en u kunt vervolgens op de pijl naast het pictogram klikken om de cijfers in hoofdletters of kleine letters te veranderen. Het tweede pictogram plaatst een opsommingsteken aan het begin van elke regel. Klik op de pijl naast het pictogram om het type punt te wijzigen.
  4. Gebruik de eerste knop om een link naar het geselecteerde deel van de tekst toe te voegen. De tweede knop geeft je een reeks emoticons die je kan kiezen om toe te voegen.
  5. Variabelen - Wanneer u op deze knop klikt, ziet u een vervolgkeuzemenu met variabelen die u kunt opnemen, zoals eerdere antwoorden, respondentgegevens, tekst van andere vragen of scores. Gebruik variabelen om de vraag voor respondenten te personaliseren om uw vragenlijst boeiender te maken. U kunt bijvoorbeeld de voornaam van de respondent toevoegen. U vindt dit veld onder aan de vervolgkeuzelijst. Meer informatie over het gebruik van leidingvariabelen in vragen hier.
  6. De eerste knop, de gom, wordt gebruikt om de vorige lay-out van een tekst te wissen. Je gebruikt dit wanneer je jouw tekst vanuit een ander document hebt gekopieerd. De tweede knop wordt gebruikt om in de HTML-code van de tekst te werken.

Tip: Gebruik variabelen in een e-mailuitnodiging of e-mailsjabloon om uw e-mail aan te passen zonder dat u voor elke respondent verschillende e-mails hoeft in te stellen, omdat het systeem dit automatisch doet.

Nu je alle symbolen begrijpt heb je geen excuus meer om een saaie, ongepersonaliseerde tekst te schrijven!