Joomla plug-in handleiding

In deze handleiding wordt precies uitgelegd hoe u de Enquête Anyplace-plug-in installeert.

Eerste stappen om de Enquête Anyplace-plugin te installeren

Download de Survey Anyplace-plug-in (https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/surveyanyplace-plugins/joomla/surveyanyplace-1.0.zip)
Log in op uw Joomla-beheerdersdashboard. Klik in het hoofdmenu op Extensies en klik vervolgens op Beheren -> Installeren

Joomla control panel

Sleep het gedownloade surveyanyplace-1.0-bestand hier naartoe. De upload start automatisch.

Uplad and install Joomla extension

De Survey Anyplace-plug-in wordt geïnstalleerd.

Joomla message

Activeer en bereid de Enquête Anyplace-plugin voor gebruik voor

Klik in het hoofdmenu van uw Joomla Dashboard op Extensies en vervolgens op Plug-ins.

Joomla extensions install

Schrijf survey in de zoekbalk en klik op het zoekpictogram.

Joomla survey search bar

Klik op het statuspictogram (het kleine rode kruisje) om de plug-in te activeren.

Joomla survey status icon

Je bent klaar om te gaan! De plug-in is geactiveerd! Laten we de plug-in voorbereiden voor gebruik.

Schrijf tiny in de zoekbalk en selecteer het bestand "Editor - TinyMCE".

Joomla TinyMCE

Klik op het tabblad Set 0.

Joomla set 0

Scroll down until you find the Prohibited Elements setting:

The default text is script,applet,iframe. Delete “,iframe” so that the setting now reads script,applet.

Blader naar beneden tot u de instelling Verboden elementen vindt:

De standaardtekst is script, applet, iframe. Verwijder ",iframe" zodat de instelling nu script,applet leest.

Joomla prohibited elements - script applet

Klik op Opslaan in het menu linksboven.

Hoe de plug-in te gebruiken

Je editor zal nu een glimmende nieuwe Survey Anyplace knop hebben. Klik Het!

Joomla editor

Vul de vereiste velden in en klik op Enquête toevoegen.

Joomla add survey

Als u niet zeker bent over de link van uw enquête, kunt u deze vinden door u aan te melden bij Enquête Anyplace, de enquête te selecteren die u wilt gebruiken en naar het tabblad Delen te gaan. De juiste link voor uw enquête wordt daar weergegeven.

Joomla - Delen - link

Een preview van uw enquête wordt toegevoegd aan de editor. U kunt de manier waarop uw enquête is ingesloten altijd bewerken door op de Toggle-editor te klikken of gewoon de enquête selecteren en op de knop Media invoegen / bewerken klikken.

Joomla toggle editor

Klik op Opslaan in het menu linksboven.

Alles gedaan ... Je hebt het geweldig gedaan!