Kan de quiz worden geïnitieerd op exit intent als een pop-up?

Kan de quiz worden geïnitieerd op exit intent als een pop-up?

Ja, u kunt uw quiz of vragenlijst weergeven als een pop-up wanneer een bezoeker van uw site op het punt staat de webpagina te verlaten. Gebruik een hulpmiddel zoals Optinmonster of iets dergelijks om te detecteren wanneer de pagina of browser wordt gesloten.

U hebt twee opties om uw quiz of vragenlijst toe te voegen aan het pop-upvenster:

Sluit je quiz in als een pop-upvenster

Maak uw pop-upvenster en sluit de quiz in met behulp van de insluitcode op het tabblad Delen. Zie deze handleiding voor meer informatie.

quiz exit intent - Delen

Voeg een link toe aan je quiz in het pop-upvenster

Voeg een knop toe aan het pop-upvenster dat u hebt gemaakt en voeg de link naar de quiz toe. Je vindt je link op het tabblad Delen - kopieer hem gewoon.

Quiz exit intent - link