Importeer Vragen

Deze functie is opgenomen in het Enterprise en ReportR plan.

Heb je al je vragen al in een Word-document ingevoerd? Wees niet bang om ze allemaal opnieuw te typen! Je kunt ze eenvoudig uploaden naar de vragenlijst met (bijna) één klik op een knop!

Begin door in te loggen en naar de vragenlijsteditor te gaan. Je ziet de knop Importeer vragen bovenaan.

Importeer vragen knop

Klik op de knop en er verschijnt een venster waarin u eenvoudig alle vragen kunt plakken die u hebt getypt. Zorg ervoor dat u de opgegeven opmaak volgt, gebruik een nieuwe regel voor elk antwoord en laat een rij tussen de vragen.

Tip: Houd er rekening mee dat alle vragen worden geïmporteerd als tekstkeuzevragen, wat goed is als al uw vragen van dat type zijn. Als u een ander formaat nodig heeft, zoals een doorlopende som of een van de 20+ vraagtypen die worden aangeboden, moet u die handmatig toevoegen.

Klik op Preview van de import nadat u al uw vragen hebt ingevoegd.

Dit is je kans om te controleren of alle vragen en antwoorden correct worden weergegeven. Als u de goed antwoorden wilt markeren, kunt u eenvoudig van knop wisselen en tijd besparen bij het individueel doornemen van de vragen na het importeren. Zodra het klaar is om te starten, klikt u op Bevestig de import.

Importeer vraag - goed antwoord, bevestig

U bent klaar! Voel je goed voor al die keren dat je jezelf hebt gered, zonder je vragen opnieuw te moeten typen!