Integreer dashboard op het eindscherm

Deze functie is op aanvraag beschikbaar.

Er is nu een geweldige nieuwe functie beschikbaar: u kunt een dashboard insluiten dat aan respondenten wordt getoond op het laatste enquêtescherm.

Wilt u een dashboard insluiten in uw uiteindelijke scherm?

Neem contact met ons op om deze functie aan uw account toe te voegen

arrow

Het is snel en eenvoudig in te stellen! Zorg er eerst voor dat u uw resultatendashboard hebt gemaakt en zorg ervoor dat het openbaar beschikbaar is.

Hier volgt een snelle herinnering om uw dashboard openbaar te maken: klik op de pagina Resultaten op Opties bovenaan en vervolgens op om het openbare dashboard in te schakelen. Klik op Opslaan en sluiten.

deel uw dashboard

Nu hoeft u alleen maar naar de onderkant van de eindscherm opties te scrollen, weergegeven in de vragenlijsteditor.

Integreer dashboard op het eindscherm

Schakel eenvoudigweg om het dashboard in te sluiten en u kunt nu kiezen welk dashboard wordt weergegeven in het vervolgkeuzemenu.

Dat is alles wat er is! Een belangrijke opmerking - zorg ervoor dat u het dashboard selecteert nadat u de insluitfunctie hebt ingeschakeld.

Hier is een voorbeeld van het laatste scherm met een ingebouwd dashboard:

Embed dashboard - example