Integreer dashboard op het eindscherm

Deze functie is op aanvraag beschikbaar.

Een handige functie: u kunt een dashboard insluiten dat aan respondenten wordt getoond op het laatste enquêtescherm.

Het is snel en eenvoudig in te stellen! Zorg er eerst voor dat u uw resultatendashboard hebt gemaakt en zorg ervoor dat het openbaar beschikbaar is.

Hier volgt een snelle herinnering om uw dashboard openbaar te maken: klik op de pagina Resultaten op Opties bovenaan en vervolgens op om het openbare dashboard in te schakelen. Klik op Opslaan en sluiten.

Nu hoeft u alleen maar naar de onderkant van de eindscherm opties te scrollen, weergegeven in de vragenlijsteditor.

Schakel eenvoudigweg om het dashboard in te sluiten en u kunt nu kiezen welk dashboard wordt weergegeven in het vervolgkeuzemenu.

Dat is alles wat er is! Een belangrijke opmerking - zorg ervoor dat u het dashboard selecteert nadat u de insluitfunctie hebt ingeschakeld.

Hier is een voorbeeld van het laatste scherm met een ingebouwd dashboard:

Embed dashboard - example