Mediatheek

Deze functie is opgenomen in het Professional-, Enterprise- en ReportR-plan.

Met de functie Mediatheek kunt u afbeeldingen opslaan die u in elke enquête of PDF in uw account kunt gebruiken.

Begin door op het drop-down menu in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en klik op Mediatheek.

Mediatheek

Nu is het tijd om te beslissen aan welke map u de afbeeldingen wilt toevoegen. U zult zien dat er al een map met de naam Ongecategoriseerd is die u kunt gebruiken voor individuele afbeeldingen. Als u van plan bent meerdere afbeeldingen aan een bepaalde map toe te voegen, moet u eerst een map maken door op de knop Map toevoegen te klikken. Geef de map een naam en klik op Opslaan en sluiten.

Mediatheek - map toevoegen

Nu kunt u de afbeeldingen toevoegen door eenvoudig op de knop Afbeelding toevoegen te klikken en uw methode voor het uploaden van de afbeelding te kiezen (uploaden vanaf uw computer, kopiëren en plakken of slepen en droppen).

Om de afbeelding toe te voegen aan uw vragenlijst of widget (voor de gepersonaliseerde PDF-rapporten), klikt u op de knop Kopiëren om de afbeeldingslink te kopiëren.

Mediatheek - kopieren afbeelding

Ga terug naar de startpagina en klik op de naam van de vragenlijst waaraan u werkt OF klik op het tabblad ReportR en selecteer de betreffende PDF als u de afbeelding aan een PDF wilt toevoegen.

Ga naar de vraag waaraan je de afbeelding wilt toevoegen, klik op het pictogram Afbeelding invoegen en plak de link die je daar hebt gekopieerd. Klik op Invoegen en nu wordt uw afbeelding weergegeven in de tekst.

Mediatheek afbeelding invoegen

Dat is alles! U bent nu klaar om snel afbeeldingen aan uw enquêtes toe te voegen!