Volg de voortgang van de campagne van respondenten

Deze functie is alleen opgenomen in het Enterprise-plan met de optie Campagnes.

Wanneer u uw contacten hebt geüpload, kunt u uw respondenten een gepersonaliseerde link naar de campagne sturen, zodat u hun voortgang kunt volgen, kunt zien wie de respondenten heeft voltooid en zoeken in het gedeelte Resultaten.

1 Stuur een gepersonaliseerde link

Er zijn twee manieren om de voortgang van uw respondenten bij te houden, door ze een e-mailuitnodiging te sturen met een gepersonaliseerde link met behulp van variabele velden, of door zelf een gepersonaliseerde link te maken voor elke respondent.

Tip: Als je een groot aantal respondenten hebt om de campagne naar toe te sturen, bespaar je jezelf een hoop tijd door je contacten te uploaden en één e-mail met een variabel veld te verzenden!

Lees deze handleiding voor informatie over het verzenden van een e-mail met een variabel veld waarmee elk van uw respondenten een eigen gepersonaliseerde link ontvangt.

Als u bent vergeten een respondent op te nemen of als u slechts een paar respondenten bent waarnaar u de link wilt sturen, blijf dan lezen om te leren hoe u uw eigen gepersonaliseerde link kunt bouwen.

Laten we kijken hoe we de gepersonaliseerde link kunnen bouwen. Log in en klik op het pictogram Delen naast uw campagnenaam. Klik om de volledige campagnelink te kopiëren.

Campagne - Delen

Campagne link Kopieren

We gebruiken deze link en voegen informatie toe aan het einde van de link. U moet de volledige link kopiëren, zowel het begingedeelte in grijs als het laatste gedeelte.

U kunt verschillende velden uit de contactinformatie gebruiken om toe te voegen aan het einde van de koppeling. Aan het einde van de enquêtekoppeling die u heeft, voegt u eerst /?rid= en vervolgens een van de volgende eindes toe, afhankelijk van de gegevens die u wilt gebruiken:

• Het e-mailadres gebruiken: surveyanyplace.com/p/csc/?rid=EM_jdoe@gmail.com
  • De unieke ID gebruiken: surveyanyplace.com/p/csc/?rid=UID_M9KKH5U8j

Tip: Voor maximale veiligheid wordt het gebruik van de unieke ID aanbevolen, omdat de waarde ervan niet kan worden 'geraden'.

Zorg ervoor dat u de juiste link naar de juiste respondent stuurt en dat u klaar bent om te gaan!

2 Volg de voortgang van de respondenten

Het campagnemenu en de onderliggende vragenlijsten zien er exact hetzelfde uit of ze worden gelanceerd met een respondent-ID of zonder (anonieme modus):

track respondents progress - campaign menu

Wanneer een respondent een vragenlijst heeft ingevuld, wordt dit zichtbaar in het campagnemenu:

track respondents progress - completed questionnaire in campaign menu

Als u alle respondenten voor een campagne wilt bekijken, scrolt u omlaag naar Alle campagnes onder aan het startscherm en klikt u op het pictogram om de respondenten voor de campagne te bekijken.

Campagne - respondenten

Dit toont de respondenten samen met de totale score (als een score werd toegevoegd aan de enquête / quiz) en de voortgang. De voortgang is het aantal enquêtes / quizzen dat de respondent al heeft genomen versus het totale aantal enquêtes / quizzen in de campagne.

View respondents' progress

Klik op Filter om alleen de resultaten van bepaalde respondenten te bekijken.