Deel campagne-opties

Deze functie is alleen opgenomen in het Enterprise-plan met de optie Campagnes.

U heeft uw campagne gemaakt en nu wilt u hem delen! Laten we eens kijken hoe de opties zijn:

1. Deel uw campagne via een link
  2. Beperkingen delen
  3. Deel uw campagne door deze in te sluiten
  4. Deel uw campagne via e-mail

Laten we eerst inloggen. Als u op de startpagina bent, klikt u op het pictogram Delen naast uw specifieke campagne of gaat u naar het tabblad Delen in het hoofdmenu wanneer u zich in de campagne-editor bevindt.

Deel campagne opties

Campagne opties - Delen

Nu zullen we de verschillende beschikbare opties doorlopen terwijl u de pagina afrolt.

Deel uw campagne via een link geeft de opties om een link of QR-code te kopiëren.

1.1 Deel uw campagne per link

Link en korte link zijn beide koppelingen naar uw campagne. Klik op de knop Kopiëren aan het einde van de regel om de koppeling te kopiëren.

Tip: De korte link geeft je een koppeling die korter en sneller is om te typen, handig voor momenten waarop de respondent de link op hun smartphone of tablet moet typen.

Deel campagne opties - link

1.2 Deel uw campagne via QR-code

Een andere manier om uw campagne te verspreiden, is door de QR-code te downloaden. Deze kunt u vervolgens afdrukken, op flyers plaatsen, op sociale media of uw website plaatsen ... of per snail-mail verzenden!

Download de QR-code door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en Afbeelding opslaan als ... te selecteren.

Deel campagne opties - QR code

2 Beperkingen delen

Wanneer u klaar bent om uw campagne te sluiten, schakelt u de knop naar links om deze te deactiveren.

Deel campagne opties - beperkingen delen

3 Deel uw campagne door deze in te sluiten

Hier heeft u twee opties om uw campagne in te bedden op uw website of social media-pagina's. Kopieer de tekst uit het Sluit script in voor responsieve resultaten of gebruik een IFrame om de campagne in te sluiten als u geen scripts kunt gebruiken.

Deel campagne opties - sluit script in, iframe

Lees dit artikel voor meer informatie over het insluiten van een enquête.

4 Deel uw campagne via e-mail

Klik op Stuur e-mailuitnodigingen verzenden om e-mailadressen toe te voegen aan uw contacten.

Deel campagne opties - stuur emailuitnodigingen

Voor een meer gedetailleerde uitleg, klik hier voor onze helpgids voor e-mailuitnodigingen.

Dat zijn al uw aandelenopties. Nu kunt u gaan en beginnen met delen!