Resultaten van de campagne

Deze functie is alleen opgenomen in het Enterprise-plan met de optie Campagnes.

U hebt uw campagne gestart en nu wilt u de resultaten bekijken. We zullen de verschillende opties bekijken die beschikbaar zijn op de pagina Resultaten.

Klik in uw campagne op het tabblad Resultaten.

Campagne - Resultaten

1 Exporteer opties

Klik op Download jouw CSV om toegang te krijgen tot de downloadopties voor uw gegevens.

campaign results - download CSV

1. Geef het e-mailadres op aan wie deze csv moet worden verzonden. Het e-mailadres van het account wordt automatisch ingevuld, dus wijzig het hier als het naar iemand anders moet worden verzonden.
  2. Van en tot op heden - gebruik de kalender om datums op te geven voor gegevens die moeten worden gedownload en die tussen deze datums zijn verzameld.
  3. Download CSV met antwoorden - dit bestand bevat alle antwoorden op vragenlijsten die deel uitmaakten van de campagne, zelfs antwoorden die niet daadwerkelijk werden verzameld als onderdeel van de campagne.
  4. Download CSV met contacten - de gegevens tonen de antwoorden van elk contact voor alle vragenlijsten in de campagne.

Tip: Lees deze handleiding voor informatie over het converteren van een CSV-bestand naar een Excel-bestand met alle resultaten in afzonderlijke kolommen.

2 Overzich resultaten

The overview section shows the respondents who have participated in the campaign. It includes:

• their progress
  • their total score
  • their best score of the campaign.

Set up a Filter if you only want to view selected respondents.

Het overzichtsgedeelte toont de respondenten die hebben deelgenomen aan de campagne. Het bevat:

• hun voortgang
  • hun totale score
  • hun beste score van de campagne

Stel een filter in als u alleen geselecteerde respondenten wilt bekijken.

Resultaten van de campagne - overzicht - filter

Tip: Voor een gedetailleerde lijst met grafieken die de antwoorden voor elke vraag weergeven, gaat u naar de specifieke vragenlijst en bekijkt u de diagramweergave in het gedeelte Resultaten.

3 Email resultaten

Hier kun je de status bekijken van e-mailuitnodigingen die je hebt verzonden. Bekijk welke respondenten hebben geopend en erop hebben geklikt.

Resultaten van de campagne - email resultaten

Log hier in en bekijk uw campagneresultaten vandaag nog!