Witte labels

Dit is een optionele functie van het Enterprise-plan.

Er zijn veel mogelijkheden om uw vragenlijst per Design te markeren. Maar als u uw vragenlijst volledig wilt brandmerken door uw eigen link te gebruiken, kunt u uw vragenlijst wit labelen.

We bieden twee oplossingen met witte labels: witte labels op ons domein (de vragenlijsten worden wit gemarkeerd) en witte labels op uw domein (zowel de vragenlijsten als de software krijgen een witte opdruk). Dit is het verschil:

1 Een white label-link op uw domein

De url ziet er als volgt uit: jouwbedrijf.survey.cv/s/titelvanuwenquête of jouwbedrijf.vcq.cv/s/titelvanuwenquête
De vetgedrukte delen van de link zijn variabel en worden door u bepaald.

2 Een white label-link op uw domein

De link ziet er als volgt uit: s.jouwbedrijf.com/s/titelvanuwenquête
De vetgedrukte delen van de link zijn variabel en worden door u bepaald.
Wanneer u witte labels op uw domein plaatst, heeft u ook de mogelijkheid om uw resultatenpagina's wit te labelen met uw branding. Uw logo en 2 bedrijfskleuren worden op de pagina's geïmplementeerd.

Voor meer informatie en prijzen, kunt u contact opnemen met info@surveyanyplace.com.

Bekijk het onderstaande voorbeeld. Wanneer uw domein een witte markering heeft, is de software volledig wit gemarkeerd, dus hier ziet u hoe de inlogpagina verschijnt, met de branding van uw eigen bedrijf.

White label login example

Alle delen van de website hebben de bedrijfskleuren van uw bedrijf, bijvoorbeeld de startpagina en het vraagontwerp:

White label login Home example

White label question example