Scorebord

Deze functie is inbegrepen in alle betalingsplannen.

Wanneer u een quiz of test doet, is het altijd leuk om uw resultaten met anderen te vergelijken. Op deze manier kun je zien hoe goed je het echt hebt gedaan. Gebruik onze scorebord-functie om ieders resultaten te tonen.

Een scorebord is een scherm dat u kunt kiezen om aan het begin of het einde van de quiz of test weer te geven met de scores van iedereen.

Scorebords kunnen ook nuttig zijn voor bedrijven, zodat collega's testresultaten kunnen vergelijken en kunnen zien waar ze staan in het bedrijf of team. Het is ook een gemakkelijke manier om te zien wie de test al heeft afgelegd en wie het nog moet doen.

Dit is hoe een leaderboard er uitziet:

leaderboard example

Log in en je zult deze functie vinden op het tabblad Extra opties.

Scorebord - extra opties

Blader naar Quiz opties en klik op Scorebord.

Scorebord

Nu zal dit vakje verschijnen:

Scorebord - toon leaderboard

Wissel de knop om het scorebord te laten zien en selecteer vervolgens of je het wilt laten zien aan het begin of einde van de enquête.

Vergeet niet op Toepassen te klikken en je bent klaar! U hebt nu een beetje competitiviteit toegevoegd aan uw enquête!