Bekijk vraagresultaten

Deze functie is opgenomen in het Enterprise en ReportR plan.

Het kan interessant zijn voor respondenten om te zien hoe andere respondenten dezelfde vraag hebben beantwoord. Gebruik onze vraagvragen in de functieview om aan te geven hoeveel mensen op dezelfde of andere manier hebben geantwoord.

U vindt deze functie op het tabblad Extra opties in het gedeelte Vraag logica.

Bekijk vraagresultaten - extra opties

1 Activeer Bekijk vraagresultaten

Klik op Bekijk vraagresultaten en activeer weergave van vraagresultaten.

Nu kunt u beslissen of u de resultaten per dia wilt weergeven en / of de resultaten wilt weergeven aan het einde van de vragenlijst.

Tip: U moet een afweging maken als het weergeven van resultaten per dia uw enquête te lang zal maken, of misschien is het passend en interessant.

Bijna klaar! Nog een paar dingen die je moet regelen ...

2 Verberg de knop Vorige

Je wilt niet dat respondenten teruggaan en hun antwoorden veranderen als ze erachter komen dat ze ongelijk hadden. Om dit te voorkomen, kun je de knop verwijderen waarmee respondenten terug kunnen gaan naar de vorige vraag.

Zoek deze instelling op het tabblad Design, helemaal in het laatste gedeelte van de Extra ontwerpelementen. Wissel naar links om de knop Vorige te verbergen.

Bekijk vraagresultaten - vorige knop

3 Activeer API Key

Nog iets dat je moet doen. Er moet een API-sleutel zijn om de functie te laten werken. Controleer of u er een hebt door naar Mijn account te gaan ...

Bekijk vraagresultaten - mijn account

Blader naar Technische info. Als je al een API-sleutel ziet, is dat geweldig! Als dat niet het geval is, klikt u op een API-sleutel genereren - meer niet! Gewoon genereren raken is voldoende, nu is de functie gereed!

Zo worden de vraagresultaten getoond:

View question results example