Eindscherm

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Gebruik het laatste scherm om een laatste boodschap te geven aan uw respondenten, bedank hen voor deelname, geef verdere instructies of laat wat extra informatie achter.

1 Het definitieve scherm instellen

Eindscherm

Tekst op het laatste scherm - Bewerk de tekst die op het laatste scherm wordt getoond. Leer hoe u de Rich Text-editor gebruikt om uw tekst groter te maken, de kleur te wijzigen, emoji's toe te voegen, te personaliseren met variabelen en meer ... alles in deze gids. Wanneer u outcomes (link) instelt, zal het uitkomstscherm uw laatste bericht overschrijven.
Aanvullende tekst - Op dit moment ziet u een link naar onze website. Als u een betalende klant bent, kan deze link worden verwijderd. Als u uitkomsten gebruikt en u wilt een tekst laten zien die hetzelfde is in elke uitkomst, voegt u deze hier toe in het aanvullende tekstvak, omdat de aanvullende tekst niet wordt overschreven door de uitkomsten.

2 Extra opties voor het Eindscherm

Eindscherm - extra opties

1. Label eindknop - Dit is de tekst die op je laatste knop wordt weergegeven. bijvoorbeeld: 'Bezoek onze website', 'Terug naar start', 'Ga naar de Facebook-pagina'. Als u geen knop op uw laatste scherm wilt, kunt u dit veld leeg laten.
  2. Waar wil je je respondent heen sturen nadat ze op de knop hebben geklikt? Kies tussen omleiden naar het begin van de enquête of als u een link naar de bedrijfswebsite, de Facebook-pagina, enz. Wilt invoeren, klik op Naar een specifieke URL en typ deze in het vak dat zal verschijnen.
  3. Automatische omleiding na 10 sec. - Druk op de knop om deze automatische omleiding in te stellen. Als het is ingesteld op Uit, blijft de respondent op het eindscherm totdat ze op de knop klikken of de enquête verlaten. Als u het inschakelt, wordt de pagina automatisch omgeleid naar het begin van de enquête of de link die u na 10 seconden hebt ingevoerd in 'Doorverwijzen naar'.

Tip: Heb je veel laatste dingen te zeggen? Dan kunt u overwegen om uw respondenten een e-mail te sturen nadat ze de enquête hebben ingevuld. In een e-mail kun je meer tekst toevoegen en de respondenten kunnen het opslaan en later bekijken. Meer informatie over e-mail templates hier.

Meld u nu aan om een definitief scherm te maken dat uw respondenten lang na het invullen van de vragenlijst zullen onthouden!